Affärsutvecklingsansvarig sökes

Vill du vara ansvarig för bostadsområdet Wendelstrand och utveckla 750 bostäder med en budget på tre miljarder? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas? Vi söker dig med god erfarenhet av att bygga hållbara bostäder samt rätt kompetens för vad som är ekonomiskt genomförbart och för att skapa fastighetsvärden med tilldragande livsmiljöer.
Utöver detta har du en förmåga att få andra att tro din vision om projektet. Vågar du, precis som vi på Next Step Group, att utmana i en annars traditionell bransch och sticka ut i mängden?!
Kanske är du då vår nya Affärsutvecklingsansvarig?! Ansök idag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

OM WENDELSTRAND

Var går gränsen mellan vardag och tillflykt eller också mellan stadsliv och natur? Wendelstrand växer fram på en unik plats, mitt i solen och invid sjön men ändå så nära till stan. Ett bostadsområde byggt i trä för dig som vill leva i samtiden utan att behöva lämna naturen. Läs mer om projektet här:  https://www.wendelstrand.se/

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Som Affärsutvecklingsansvarig är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för projektet från ax till limpa med fokus på bostäder och tillsammans med ditt team utveckla Wendelstrand. Detta innefattar allt från detaljplanering, markanvisning, upphandling, förvärv eller i det tidiga skedet där du kommer att utvärdera projektmöjligheterna. Du ansvarar således för dialogen med bland annat kommunen samt för att utveckla samarbetspartners och affärsrelationer. Utöver detta har du huvudsakligt budgetansvar för projektets ekonomiska styrning och uppföljning.

DIN PROFIL & BAKGRUND

Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och har en förmåga att identifiera nyckelpersoner för att uppnå resultat. Du tror på utmanande mål och agerar lyhört för affärer, samtidigt som du ser samband och orsak av olika aktiviteter. Du kan även förklarar hur olika aktiviteter påverkar det ekonomiska resultatet. Du agerar med både självförtroende och hänsyn som en högt trovärdig representant för projektet, även i ovana situationer och får med lätthet omgivningen att lyssna. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang samt tro på din vision.

Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.

Du har erfarenhet av att leda fastighetsprojekt i befattningar som projekt- eller projekteringsledare, projektchef, projektutvecklare eller motsvarande med fokus på bostäder.

Erfarenhet av att självständigt driva projekt.

Erfarenhet av upphandling rörande konsulttjänster och entreprenader.

Goda kunskaper om byggprocessen, dess regelverk samt nyckelaktiviteterna i de olika faserna.

God erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning.

God kommunikation både muntlig som skriftlig.

Du talar och skriver obehindrat svenska samt engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning alternativt ett konsultuppdrag, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VILL DU VETA MER?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, HR-ansvarig Linnéa Olsson på Next Step Group som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/13U0v_uh9pr9GSA6bO8UKA