Junior fastighetsförvaltare sökes

Trivs du i en roll där du dagligen kommer i kontakt med olika människor och har förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt? Har du dessutom en god teknisk förståelse och administrativ kunnighet? Vågar du, precis som vi på Next Step, att utmana i en annars traditionell bransch och sticka ut i mängden? Då kan detta vara en tjänst för dig. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg och vill utvecklas som junior förvaltare.
Läs mer om tjänsten och ansök idag.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Som Junior fastighetsförvaltare kommer du att agera ansiktet utåt och ha kontinuerlig kontakt och uppföljning med hyresgäster ute i Hovås genom att hantera den löpande förvaltningen. Du genomför och medverkar under handlarmöten och våra aktivitetsdagar i området.  Du kommer bland annat att ansvara för besiktning vid in- och utflyttning, felanmälan och parkeringen. Vidare har du ansvar för att området är i bästa möjliga skick gällande exempelvis ytterskötsel och våra lokaler. Det är således viktigt att du är skicklig på tekniska frågor kring den dagliga driften i området och trivs med att följa upp utfall samt siffror utifrån dina aktiviteter och även att finna kostnadseffektiva lösningar.

DIN PROFIL & BAKGRUND

Som person besitter du egenskapen att kunna arbeta flexibelt och skifta mellan olika arbetsuppgifter samt kontaktpersoner. Du är ansvarstagande och tar själv initiativ för att snabbt komma framåt i ditt arbete och uppnå resultat. Du agerar prestigelöst och vill leverera bästa möjliga service samtidigt som du är skicklig på att utveckla goda relationer. Vidare är du strukturerad och kan hantera flera olika arbetsmoment parallellt.

Du har en relevant utbildning från exempelvis fastighetsakademin

Du har relevant erfarenhet av kundkontakt, service och fastighetsskötsel

Du talar och skriver svenska obehindrat och talar god engelska

Du har god teknisk förståelse

Du har körkort

ÖVRIG INFORMATON

 Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, med start i November 2018 eller så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VILL DU VETA MER?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, HR-ansvarig Linnéa Olsson på Next Step Group som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/3pU762slcE7J_GssvhDzS3