• Nya Hovås

  Nya Hovås

 • Nya Hovås

  Nya Hovås

 • En småskalig blandstad i världsklass

  Nya Hovås

 • En småskalig blandstad i världsklass

  Nya Hovås

En småskalig blandstad i världsklass – med plats för dig!

Nya Hovås ska bli en småskalig blandstad i världsklass. Det låter bra men vad innebär det? Om du tänker dig att man lyfter upp en trivsam och levande del av centrala Göteborg och lägger den en dryg mil söderut, precis mellan hav och skog, då har du idén. En levande stadsdel med varierande bebyggelse fylld med trevliga butiker och mötesplatser där en blandning av människor arbetar, bor och umgås. Kombinerat med fördelarna av att ha skog och hav in på knuten. För att kunna bygga den här stadsdelen har dialogen med dem som bor och vistas här varit viktig. Och är. Utan den hade inte Nya Hovås kunnat växa fram så snabbt. Och än är inte vår stadsdel färdig. Vi på Next Step är en av initiativtagarna till Nya Hovås och vi utvecklar alla kommersiella fastigheter i området.

Besök Nya Hovås hemsida för att läsa mer om området.

Vill du också etablera din verksamhet här?

Du kan fortfarande säkra din plats i någon av våra butiks- eller kontorslokaler. Här får du access till ett av Sveriges mest välmående områden – medelinkomsten i Nya Hovås är nästan dubbelt så hög som i övriga Göteborg. Behovet av service och handel är stort och eftersatt och förväntas öka i många år framöver. Bara fram till år 2020 beräknas köpkraften för detaljhandel i området öka med en halv miljard.

Några av våra projekt i området:

The House – Sveriges skönaste coworkingkontor
The House är unikt och flexibelt coworkingkontor med inspiration från New York. Här arbetar du med entreprenörer och egenföretagare i en av Sveriges vackraste kontorsmiljöer. På The House väljer du mellan tre medlemskap: zon (eget kontorsrum), fast plats eller öppen plats. Passar för mindre företag med 1-4 anställda.

På våning tre i The House  skräddarsyr vi ytorna för det lite större företaget.  Här får ni egen utgång till takterrassen och tillgång till allt vad The House har att erbjuda.

Kodakhuset – Nya Hovås stolthet
Nu utvecklar och bygger vi ut Kodakhuset (f.d Origohuset) som navet i Nya Hovås. Vi investerar en kvarts miljard och bygger ut fastigheten från 9.000 till 17.000 kvm. Under hösten 2017 flyttade Systembolaget och Bounce in, här finns även ICA, Folktandvården och Friskis och Svettis. Som hyresgäst får du frihet att utforma det perfekta kontoret eller butiken.

Small Shops – Småskalig handel med service och utbud i världsklass
För att uppnå en hållbar handelsmix i området har vi utvecklat ett unikt butikskoncept – Small Shops – dit varje butik handplockas efter höga krav på utbud, service och kvalitet. Konceptet har redan nominerats till handelns stora pris Retail Awards och fått mycket positiva recensioner från boende och besökare.


 

Share Button

Kul att du är intresserad av att hyra hos oss!

Hör av dig till Jonatan Larsson på jonatan@nextstep.se eller +46 732 34 96 66för mer information.

 

Här nedanför kan du se våra pågående projekt i Nya Hovås

Handeln i Nya Hovås
Small Shops
Kodakhuset
The House