• En småskalig blandstad i världsklass

  Nya Hovås

 • Nya Hovås

  Nya Hovås

 • Nya Hovås

  Nya Hovås

 • En småskalig blandstad i världsklass

  Nya Hovås

En småskalig blandstad i världsklass – med plats för dig!

I västra Göteborg växer den nya stadsdelen Nya Hovås fram. Om bara ett par år står 1200 bostäder och 30000 kvm kommersiella lokaler klara. Tillsammans kommer de att bilda en småskalig blandstad med handel, mat och dryck i världsklass. Vi på Next Step är en av initiativtagarna till Nya Hovås och vi utvecklar alla kommersiella fastigheter i området.

Vill du också etablera din verksamhet här?

Du kan fortfarande säkra din plats i någon av våra butiks- eller kontorslokaler. Här får du access till ett av Sveriges mest välmående områden – medelinkomsten i Nya Hovås är nästan dubbelt så hög som i övriga Göteborg. Behovet av service och handel är stort och eftersatt och förväntas öka i många år framöver. Bara fram till år 2020 beräknas köpkraften för detaljhandel i området öka med en halv miljard.

Några av våra projekt i området:

The House – Sveriges skönaste coworkingkontor
The House är unikt och flexibelt coworkingkontor med inspiration från New York. Här arbetar du med entreprenörer och egenföretagare i en av Sveriges vackraste kontorsmiljöer. På The House väljer du mellan tre medlemskap: zon (eget kontorsrum), fast plats eller öppen plats. Passar för mindre företag med 1-4 anställda.

På våning tre i The House  skräddarsyr vi ytorna för det lite större företaget.  Här får ni egen utgång till takterrassen och tillgång till allt vad The House har att erbjuda.

Kodakhuset – Nya Hovås stolthet
Nu utvecklar och bygger vi ut Kodakhuset (f.d Origohuset) som navet i Nya Hovås. Vi investerar en kvarts miljard och bygger ut fastigheten från 9.000 till 17.000 kvm. Här flyttar under hösten 2017 företag som Systembolaget och Bounce in och redan idag finns här ICA, Folktandvården och Friskis och Svettis. Som hyresgäst får du frihet att utforma det perfekta kontoret eller butiken.

Small Shops – Småskalig handel med service och utbud i världsklass
För att uppnå en hållbar handelsmix i området har vi utvecklat ett unikt butikskoncept – Small Shops – dit varje butik handplockas efter höga krav på utbud, service och kvalitet. Konceptet har redan nominerats till handelns stora pris Retail Awards och fått mycket positiva recensioner från boende och besökare.


 

Share Button

Kul att du är intresserad av att hyra hos oss!

Hör av dig till Louise Heilborn på louise@nextstep.se eller 031-7126906 för mer information.

 

Här nedanför kan du se våra pågående projekt i Nya Hovås

Nya handlare
Small Shops
Kodakhuset
The House