• The House - kontorshotell i världsklass

  The House - Coworking i världsklass

 • co workingkontor i Göteborg

  The House i Nya Hovås

 • The House

  Miljöer att älska

 • The House

  Konferensrum i olika storlekar

 • The House

  The House

 • The House

  The House

 • The House

  Plats för möten

The House – butikslokaler, kontor och coworking i Nya Hovås

The House är vår senaste fastighet i Nya Hovås. En imponerande byggnad klädd i cortenstål, med bästa skylt- och trafikläge utmed riksväg 158. I gatuplan finns lokaler för showrooms, kontor och butiker. På plan två ligger The House coworkingkontor. Här hyr du en öppen plats, en fast plats eller en zon. Miljön är exklusiv och ombonad, och The House blev strax efter invigningen nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor. Här finns också takterrass med orangeri, bibliotek med öppen spis och relaxavdelning med bastu. Som medlem får du också ta del av ett inspirationsprogram i riktigt hög klass.

På plan tre finns kontorslokaler i olika storlekar, upp till 70 kvadratmeter.

Arbetsmiljö i världsklass

I övriga delar av byggnaden finns kontorslokaler i olika storlekar, upp till 70 kvadratmeter. Här finns också lediga lokaler där du som hyresgäst kan vara med och påverka utformningen i samarbete med vår inredare. Hela byggnaden är byggd i enlighet med kriterierna för Miljöbyggnad Guld, allt för att säkerställa en arbetsmiljö i världsklass.

Vill du också sitta här?

Vi har fortfarande några kontorsplatser lediga! Kontakta Sofia Ekberg på sofia@the-house.se eller 0733-12 09 12 för att boka en rundvisning. Du kan också titta in på www.the-house.se för en smygtitt.

Share Button

Kul att du är intresserad av att hyra hos oss!

Kontakta Caroline Bengtsson på caroline@the-house.se eller 0733-120912 för  mer information.