• Om oss

Om oss

Vi på Next Step är ett dynamiskt fastighetsbolag med korta beslutsvägar och effektiva processer. När vi utvecklar ett område är vi delaktiga i allt från markanskaffning, fastighetsutveckling och rekrytering av hyresgäster till affärskoncept och marknadsföring.  Vi involverar alla berörda parter, från grannar och politiker till presumtiva slutkunder långt innan byggstart. Det blir lite bökigare i början men går å andra sidan snabbare och blir så mycket bättre. Den här metoden kallar vi Co create: vi skapar tillsammans.

Sedan starten 2005 har vi på Next Step genomfört ett flertal spännande projekt runt om i Västsverige. Det handlar om både affärslokaler, logistikcenter och bostäder.

Vi är nu i en mycket expansiv fas och inom de närmaste åren kommer vi att göra stora investeringar i egna projekt. I Nya Hovås äger vi idag alla befintliga kommersiella fastigheter och byggrätter. Under de närmaste åren ska vi låta bygga 30000 m² kontor, handel och skola. Bland annat investerar vi en kvarts miljard i till- och ombyggnad av Kodakhuset. I Mölnlycke Logistikpark utvecklar vi nu etapp tre och fyra med 80000 m² i kommande byggnationer. Utöver detta har vi flera spännande utvecklingsprojekt på gång.

Vi bygger för en grönare framtid

I dag är det självklart för branschens aktörer att leva upp till de olika miljökrav som ställs på byggnader. Men vi kan inte låta bli att utmana oss själva genom att hela tiden försöka minska energikostnaderna ytterligare på olika sätt. I äldre byggnader har vi sänkt energibehovet med 70 procent och i nybyggen är energiförbrukningen 25 procent lägre än gällande norm. Miljötänket finns alltid med i våra projekt.

Vill du veta mer? Ring eller maila Jonatan Larsson för ytterligare information och möjligheter att hyra lokaler.

 

Läs mer om vårt arbete på Great Andoh i Ghana.
Läs mer om vårt arbete på Great Andoh i Ghana.