Det är vi som är Next Step Group

Arbeta hos oss och skapa framtidens städer.

Vår stadsutvecklingsmodell bygger på att skapa destinationer i världsklass genom dialog med närboende till våra projekt, samt tidig visualisering. Själva arbetsprocessen bygger på öppenhet, dialog och delaktighet. Det är så vi får reda på vad marknaden vill ha och kan agera på det redan i ett tidigt skede. Nya Hovås söder om Göteborg är ett resultat av just Next Step-modellen.

Ryktet om vårt annorlunda och innovativa sätt att arbeta har spridit sig och resultatet är ett antal stora och nyskapande stadsutvecklingsprojekt i Mölnlycke och Mölndal. Tillsammans med världsledande arkitektfirmor som Snøhetta och Gehl får vi möjlighet att använda vår metod, men även utveckla och förfina den.

Som du förstår behöver vi blir fler. Snabbare. Och smartare. Och vi hoppas att du är en av dem som vill vara med på vår resa mot framtidens städer.

VD-MATERIAL FÖR ATT BYGGA ETT KUNSKAPSKLUSTER I VÄRLDSKLASS

Vectura Fastigheter och Next Step bygger tillsammans ett campusliknande område GoCo, som utformas för att främja samarbeten via naturliga mötesplatser inplanerade i den fysiska miljön. Fokus ligger på life science, vårdutveckling och digitala hälsotjänster. Klustret har kommit att kallas för CoValley med en tydlig blinkning till Silicon Valley som är världens kanske mest kända kluster. Förstavelsen Co är latin och används när man skapar ord som handlar om gemenskap, ömsesidighet eller vill indikera partnerskap. Det är precis det som är visionen för GoCo och CoValley. Läs mer om tjänsten och ansök här.

JUNIOR FASTIGHETSFÖRVALTARE SÖKES

Trivs du i en roll där du dagligen kommer i kontakt med olika människor och har förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt? Har du dessutom en god teknisk förståelse och administrativ kunnighet? Vågar du, precis som vi på Next Step, att utmana i en annars traditionell bransch och sticka ut i mängden? Då kan detta vara en tjänst för dig. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg och vill utvecklas som junior förvaltare. Läs mer om tjänsten här och ansök idag.

Lediga tjänster