Vill du sätta en ny standard för stadsutveckling?

Vi söker just nu juniora projektledare.

Vill du vara med och fortsätta förändra en bransch där vi redan har satt en ny standard för stadsutveckling? Vill du vara en del av ett mycket motiverat, kompetent och mångsidigt team där man arbetar tillsammans och alltid säger vad man tycker? Vi söker dig som är snabb från ord till handling och gillar att vara med och genomföra tillsammans med oss andra.

 

Arbetsbeskrivning

Som junior projektledare kommer du att vara med och stötta projektledare i Next Steps olika projekt. Du kommer även att få ansvara för egna delprojekt inom våra större stadsutvecklingsprojekt, främst inom Nya Hovås. Vidare kommer du att vara involverad i arbetet före och under interna och externa möten/föreläsningar så som att ta fram presentationer, skriva kontraktrapporter och andra uppgifter som rör vår verksamhet. Du kommer att arbeta proaktivt med att kommunicera ut våra olika projekt på sociala medier och andra digitala kanaler och vara i nära dialog med reklambyråer och andra partners.

Next Step är ett ägarlett bolag där ägarna jobbar operativt i verksamheten. Detta som skapar ett dynamisk kultur med korta beslutsvägar och fokus på att få saker gjorda. Kombinationen av fokus på arbetsglädje och att åstadkomma riktiga resultat för hyresgäster och deras kunder gör Next Step till ett ställe att trivas på.

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som brinner för offentliga angelägenheter, teknik, entreprenörskap eller hållbarhet och intresserade av att arbeta med marknadskommunikation, public affairs och medborgardialog. Du har examen inom ekonomi, teknik, statsvetenskap, juridik, samhällsvetenskap eller motsvarande och har gärna studerat projektledning eller har andra kompetenser som är relevanta för de områden där Next Step är verksamma.

Du är intresserad av alla former av kommunikation och har ett stort samhällsintresse.

Du är prestigelös och gillar att få saker gjorda samt trivs i en roll där du jobbar med både högt och lågt. Vidare är du strukturerad och målinriktad och är beredd att arbeta hårt för att skapa din egen karriär. Du är också en samarbetsvillig så kallad teamplayer som vill arbeta tillsammans med andra för att uppnå resultat.

 

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan till linnea@nextstep.se.