Nyheter

FedEx valde Mölnlycke Logistikpark.

– Det var det centrala läget i regionen samt närheten till både Landvetter flygplats och Göteborg som avgjorde FedEx val.Detta i kombination med att vi kunde leverera den lösning de önskade på bara 4 månader, en högeffektiv omlastningscentral på 1 700 kvm.

Det här är en fantastisk bekräftelse för området och ett ytterligare exempel på fördelarna med läget samt vår idé att erbjuda optimerade lösningar med kort färdigställandetid. Vi hälsar FedEx mycket välkomna till oss, säger Joakim Garfvé på Mölnlycke Logistikpark.

Med 90 000 fordon, 660 flygplan och en del annat till hjälp ser FedEx över 300 000 medarbetare till att 9 000 000 försändelser utförs varje dag i 220 länder. Fortune Magazine rankar FedEx till No 6 among ”World´s most admired companies” 2012 and one of the ”100 Best places to work” 2010. Detta gör FedEx till ett av världens ledande företag och starkaste varumärken.

Mölnlycke Logistikpark AB ägs och utvecklas av Next Step Group och Skagen Fastighets AB. Den ligger längs riksväg 40 emellan Göteborg och Landvetter Flygplats, med bara 13 kilometer åt varje håll. Ett strategiskt läge mitt i Västsverige. Andra företag på området är Apoteket, Easton Hockey, GB Glace, Svenska Retursystem med flera. Mer information på www.mlpark.se