Nyheter

Idag öppnar SATS prestigeanläggning i Nya Hovås

2500 kvm med träningsfaciliteter utöver det vanliga – idag presenterar Next Step Group och SATS den nya storsatsningen i Nya Hovås. Med takterrass, padelbanor, idrottshall och en toppmodern konditions- samt maskinpark blir anläggningen ett imponerande tillskott i i SATS portfölj – och för alla träningsintresserade i området. 

En nära dialog och en samskapande byggprocess har banat väg för SATS toppmoderna träningscenter som idag öppnar i Next Step Groups nya hus i Nya Hovås. För Next Step Group är etableringen en viktig pusselbit för både vidareutvecklingen av Nya Hovås och för att tillgodose ett ökat behov av just sport- och träningsmöjligheter. I takt med att stadsdelen växer på såväl boendesidan som i form av fler hyresgäster och nya kontorsplatser så har också behovet av ett utökat träningsutbud ökat. 

– Det är tillsammans med våra hyresgäster som vi bygger en attraktiv stadsdel som folk vill bo och verka i. Vi tittar hela tiden på hur vi kan utveckla och möta det som människor och företag faktiskt vill ha. Vår ambition är sedan alltid att dra idén ett steg längre, att skapa det där utöver det vanliga och förväntade. Detta är SATS ett fantastiskt kvitto på. En anläggning som när den nu står klar är en av kedjans prestige-anläggningar, säger David Fredriksson, etableringsansvarig på Next Step Group.

Med sju meter i takhöjd, en yta på 2 500 kvadratmeter, takterrass och padelbanor så är den nya SATS-anläggningen en speciell satsning för den nordiska träningskedjan. 

– Kombinationen av ett brett utbud, väl tilltagna träningsytor, utrustning i absoluta toppklass och en takterrass för utomhusträning under sommarhalvåret – det kan faktiskt inte bli bättre än så här. Next Step Group har verkligen intresserat sig och varit lyhörda för våra önskemål och idéer från det att den första kontakten togs, säger Pelle Magnusson på SATS Sverige, etableringsansvarig för anläggningen. 

För Pelle Magnusson själv så innebär öppningen både glädje och lite vemod då klippa-bandet-ceremonin innebär att det nu är dags för honom att lämna över anläggningen till sina medarbetare på plats. 

– Det har varit en fantastiskt rolig resa från dag ett. Det har hela tiden funnits en långsiktighet och ett uppriktigt engagemang från Next Step Group, vilket underlättar utvecklingsprocessen enormt. Jag har arbetat med att bygga upp och utveckla SATS-anläggningar i många år och jag måste nog säga att detta är den anläggning som jag är mest stolt över. Nu ser jag fram emot att få se huset fyllas med liv och rörelse, intresset är verkligen jättestort, avslutar Pelle Magnusson.