Nyheter

Livet i nya Hovås är redan igång

Under en normal arbetsvecka spenderas ofta hälften av vår vakna tid på arbetet, därtill ska vi ta oss till och från jobbet, handla, hämta, träna, tvätta, diska, och om vi har tur, umgås. Visionerna för nya Hovås bygger på att vidareutveckla en redan befintlig och uppskattad service och handel för att på så sätt skapa livskvalitet. Här vill vi att du ska hinna med att både arbeta, handla, träna och äta utan att behöva prioritera bort annat. Vår vision; Allt på ett ställe.

Origohuset är idag ett uppskattat och väl fungerande närcentrum för både boende i området och de som färdas längs med 158:an. I området sitter ett 30-tal företag med totalt närmare 400 medarbetare. Här finner man allt från livsmedel, vårdcentral, apotek, bageri och friskvård till lunchrestauranger, blommor, konfektion och mycket mer. Under hela december har våra handlare fina erbjudanden och vill passa på att önska alla en riktigt god och mysig jul.

Har du en bra verksamhetsidé och ännu bättre även en idé om hur just du kan dra nytta av vårt handelskoncept? Hör gärna av dig till Lina Ekfeldt på Next Step Group och prata vidare. Du når Lina på Lina@nextstep.se eller 031-712 69 02.

Vi söker en bred mix av drivna entreprenörer som vill växa och fortsätta utveckla nya Hovås. Next Step Group tar helhetsgreppet i området för all handel, kontor och service. Detta i samråd med övriga parter som fokuserar fullt ut på den spännande bostadsutvecklingen.