Nyheter

Next Step Group bygger vidare – stärker upp organisationen med ny CFO

Martin Carlsson tillträder nu som ny CFO för fastighetsbolaget Next Step Group. Med en ambitiös tillväxtplan och en spännande resa framför sig så blir rekryteringen ett viktigt led i att stödja koncernens expansiva fas framåt.

Utvecklingsresan fortsätter för Next Step Group och nu utses Martin Carlsson till ny CFO. Med sig in i koncernen tar Martin en gedigen erfarenhet med flera meriterande ekonomiroller från fastighetsbranschen, senast i rollen som finansiell affärsutvecklare på Newsec. Som CFO kommer Martin att leda och vidareutveckla Next Step Groups ekonomiavdelning och förstärka koncernen i den tillväxtfas som bolaget befinner sig i.

– Next Step Group är en spännande entreprenörsdriven koncern som har lyckats skapa en helt egen modell för stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson, nytillträdd CFO på Next Step Group.

Next Step Group har på kort tid byggt upp en uppmärksammad utvecklingsportfölj där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt numera ingår – Nya Hovås, Life Science-klustret GoCo Health Innovation City samt bostadsprojektet Wendelstrand. Jacob Torell, grundare och VD, ser rekryteringen av Martin Carlsson som en viktig pusselbit för att matcha den fortsatt höga utvecklingstakten och skapa en dynamisk ekonomifunktion i tiden.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin till oss. Vi står inför nästa stora steg i vår utvecklingsresa och Martins breda kompetens inom ekonomistyrning kommer att tillföra värdefull kunskap och skapa goda förutsättningar för vår fortsatta expansion och höga tillväxttempo, säger Jacob Torell, VD på Next Step Group.

För media och press, vänligen besök vår MyNewsdesk