Nyheter

Skönheten har kommit till Nya Hovås – Välkommen Ça Va!

”När skönheten kom till byn” heter en vacker gammal visa med text av Nils Ferlin.

När skönheten kommer till Nya Hovås sker det i form av Ça Va, en exklusiv skönhetsstudio och butik, ett behagligt vardagsrum laddat med lotion, krämer, kvalificerade terapeuter och allt som behövs för modern hudvård på högsta nivå.

Ça Va blir härmed en del i vårt konceptet Small Shops, unika och handplockade butiker med personlighet och känsla. Genom att korsa småstadens gemyt med storstadens kreativa nytänkande skapar vi tillsammans med våra handlare en unik miljö för handel, arbetsliv och boende.

Sara beskriver Ça Va som mer än en skönhetssalong, en liten oas där kunderna kan slappna av och få personlig rådgivning som aldrig känns påflugen.

-Det känns jättekul och jag tror väldigt starkt på idén med de små personliga butikerna, säger Sara som lagt särskild vikt vid både inredning och design. Elegansen sitter i väggarna (och marmorgolvet) utan att skrika högt.

Helgen 3-4 oktober har alla nya handlare i Spektrumhuset en gemensam premiärhelg. Dessa öppetider gäller under premiärhelgen: Lör 10-16, Sön 12-16.

För mer information kontakta

Sara Garfvé, ägare Ça Va: 0709 932194
Jacob Torell, VD Next Step Group: 0706 222335