Nyheter

Studio 21 — Nyöppnad Small Shop i Nya Hovås

Studio 21 är det senaste tillskottet i Nya Hovås stora utbud av Small Shops med fokus på personlig service. Butikerna drivs av passionerade entreprenörer som anstränger sig för att ge varje besökare en upplevelse. De spelar en viktig roll i den småskaliga blandstadens unika atmosfär och erbjuder samtidigt ett exklusivt urval av allt från inredning och mode till skönhet och hälsa. 

Grundarna Caroline och Martina kompletterar det redan attraktiva utbudet med trendiga kläder för kvinnor och sitt brinnande engagemang. Caroline och Martina väljer själva ut allt som hänger på galgarna och letar efter kläder som görs i små upplagor och som inte finns överallt. Det skapar ett unikt utbud med stor variation som de båda entreprenörerna hoppas ska inspirera och göra varje besök i butiken till en upplevelse.

– Även om du inte handlar något så hoppas vi att du lämnar oss med en positiv känsla och lite nya idéer. Eller om du vill ha hjälp med att hitta en present eller något som inte finns överallt. Vi älskar det personliga mötet och om du inte hittar vad du söker så vill vi gärna hjälpa dig ändå. Så kom och prata med oss, säger Caroline Johnson, Studio 21.

När Caroline och Martina letade efter rätt plats för sin nya butik, drogs de till Nya Hovås. De uppskattar hur stadsdelen fortsätter att utvecklas och lockar till sig en stor variation av människor. Dessutom kände de sig hemma i det brokiga och spännande utbudet av små butiker som alla anstränger sig för att ge personlig service.

– Vi ville inte öppna i ett affärscentrum, utan bestämde oss rätt snabbt för Nya Hovås. Vi vill skapa relationer med våra kunder och få dem att vilja komma tillbaka för att se vad vi hittat på. Vi känner att vi passar in här och att det finns en skön känsla i Nya Hovås som vi vill vara en del av att vårda och utveckla, säger Caroline.

På Next Step Group är man glada över att Studio 21 valt att öppna på Hovås Allé. Den nya butiken kompletterar utbudet som redan finns för kvinnor, som Wakakuu, Yoko Yap och L Lingerie. Och handeln här går bra trots utmanande tider.

– Med Studio 21 och Caroline och Martina får Nya Hovås ett fantastiskt tillskott. Det känns att de älskar det de gör och deras stora personligt engagemang är precis vad vi letar efter när vi söker efter människor som vill utveckla Nya Hovås tillsammans med oss. Vi är också tacksamma över att handeln går bra här och gör att vi kan fortsätta välkomna nya spännande butiker, säger David Fredriksson på Next Step Group, uthyrnings- och etableringsansvarig i Nya Hovås.