Nyheter

YOKO YAP & Rebel Kids har anlänt till Nya Hovås

För två veckor sedan flyttade mellan-och högstadieskolan Fenestra Nya Hovås in i Spektrum övre plan. Idag fick multifuktionsbyggnaden två nya gäster i bottenplan. Den legendariska skobutiken YOKO YAP och barnklädesbutiken och före detta Frölundatorgsbon, Rebelkids, har anlänt.

YOKO YAP och Rebel Kids är Hovås Allés första small shops -vårt handelskoncept med små butiker med ett personligt utbud. När Nya Hovås är fullt utbyggt kommer det finnas ett 20-tal till butiker i området.

Karro och Mimmi som driver Rebel Kids har under åren på Frölunda Torg byggt upp en solid kundstock av stammisar som vill ha barnkläder med högre kvalitet och karaktär än standardutbudet.

-Vi har haft fina år på Frölunda Torg, men med erbjudandet från Nya Hovås kändes det som att alla bitar föll på plats, säger Karro. Vi är övertygade om att idén med mindre och mer personliga butiker är ett framgångskoncept, säger Karro.

YOKO YAP är närmast legendarisk bland kvinnor i Göteborg som söker skor med stil och profil bortom kedjornas likriktade utbud. Ägarduon och systrarna Cecilia Kjellberg-Elm och Helena Tillman är fjärde generationen i skofamiljen

-Det känns spännande men inte alls pirrigt, säger Cecilia Kjellberg-Elm. Vi är helt övertygade om att Nya Hovås är rätt plats för vår satsning, och vi har fått en fin hörnlokal i bästa läge.

Inom två veckor kommer Spektrum få ytterliggare två nya gäster och tilsammans med dem planerar YOKO YAP och Rebel Kids en gemensam öppninghelg 3-4 oktober!

Vill du veta mer om vårt handelskoncept ”Small shops” läs här.

För mer information kontakta:

Cecilia Kjellberg-Elm – ägare YOKO YAP, 0708- 18 45 55

Mimmi – ägare Rebel Kids, 0708- 18 96 69

Jacob Torell – VD Next step group, 0706-22 23 35