Lediga tjänster

UTHYRNINGS- OCH ETABLERINGSANSVARIG FÖR NYA HOVÅS

Vi söker dig som vill vara ansvarig för uthyrning och etablering till våra kommersiella ytor samt vårt coworkingkontor i Nya Hovås. Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med stort resultatfokus och har stark vilja att lyckas? Här är tjänsten för dig med förmågan att upprätthålla samt skapa goda relationer med intressenter, och som är duktig på att ta fram strategier för att nå önskat resultat. Vi är ett bolag som vågar sticka ut i mängden och utmana i en traditionell bransch. Är du en av oss? Sök idag då vi hantera ansökningarna löpande.

OM NEXT STEP OCH VÅRT TEAM

Next Step bildades 2004 och är idag ett dynamiskt fastighetsbolag med korta beslutsvägar och effektiva processer. Vi är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad. Det gör vi genom tidig visualisering och dialog med närboende till projekten. Vi tror nämligen att platser där man vill bo, leva och verka är något man skapar tillsammans. Vi är ett team som kommer från olika branscher, med spridda erfarenheter men som tillsammans vågar sticka ut i en traditionell bransch. Det gör att vi inte är låsta i ett gemensamt regelverk om hur saker ska vara. Istället testar vi, vrider och vänder på det mesta och skapar nya, mer öppna stadsutvecklingsprocesser samtidigt som vi inte tänker släppa småbolagsattityden.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten bygger på att agera ansvarig för uthyrning och etablering för Nya Hovås samt coworkingkontoret The House genom att ta fram strategier och aktiviteter för att nå resultat. Du ansvarar resultatmässigt för The House som är en central del i Nya Hovås och stöttar det operativa arbetet genom ledning samt uppföljning. Du aktiverar befintliga och potentiella hyresgäster genom events och föreläsningar. Till rollen hör att få uthyrt lediga lokalytor i Nya Hovås & The House samt att samordna och projektleda varumärkesstrategi tillsammans med marknad- och kommunikationsavdelningen på Next Step. Du planerar och genomför självständigt aktiviteter i olika kommunikationskanaler samt mäter kontinuerligt dess lönsamhet. En vanlig dag på jobbet kan bestå av uppföljning för leads, visa ytor samt skriva hyresavtal. Som Uthyrnings- och etableringsansvarig har du fullt resultatansvar för The House. Utöver detta ansvarar du för att säkerställa en hög servicenivå och en stark medlemscommunity på The House. Detta genom att agera övergripande ansvarig för den dagliga driften i form av ansvar för aktivitetsplan, leverantörskontakter och NKI-bevakning.

DIN PROFIL OCH BAKGRUND

Som person besitter du egenskapen att arbeta strukturerat samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och älskar att stänga nya affärer samt har en förmåga att identifiera rätt nyckelpersoner och kunder för att uppnå resultat. Du tror på utmanande mål och agerar lyhört för affärer, samtidigt som du ser samband och orsak av olika aktiviteter. Du är orädd och triggas av att gå utanför din comfortzon samt har förmågan att självständigt sätta upp strukturer för att styra ditt arbete. Då vi arbetar i projektorganisationer och det finns stora utvecklingsmöjligheter genom att arbeta mellan våra olika projekt, är det värdefullt att du trivs i en föränderlig arbetsmiljö samt inom en organisation i sann entreprenörsanda.

  • Du har en fastighets- eller ekonomiutbildning, eller likvärdig kompetens i arbetslivet.
  • Du har erfarenhet av uthyrning och etablering
  • Du har erfarenhet och förståelse för branschregler
  • Det är meriterande med erfarenhet av försäljning
  • Du har körkort
  • Du talar och skriver obehindrad svenska samt engelska

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår HR-chef Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. ANSÖK HÄR