Fastigheter och uthyrning

Butikslokaler och kontor i Nya Hovås

I Nya Hovås erbjuder vi såväl co working platser som unika kontorslokaler i The House. Vi har också butikslokaler i bland annat Hovås Allé och Kodakhuset. I Kodakhuset finns även kontorslokaler lediga. Vårt unika butikskoncept Small Shops passar perfekt för sig som letar efter en unik lokal i ett köpstarkt område. Är du på jakt efter kundanpassade lokaler i bra lägen? Är du intresserad av lager eller kontorsplats? Vill du hyra attraktiva butikslokaler där det är mycket folk i rörelse? Kontakta oss så hör vi av oss och berättar vad vi har för alternativ som passar dig.

 

Spektrum

Spektrumhuset är en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finner du våra Small Shops, Rebel Kids, YOKO YAP, Billdals Blommor, CaVa och Sorelle. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen huserar mellan- och högstadieskolan Fenestra Nya Hovås, där skolgården ligger på taket. Så fort detaljplanerna för Nya Hovås vann laga kraft började vi bygga Spektrum.

Lomar – Ett klimatsmart designhus

Den första nybyggnationen i Nya Hovås är ett sällsynt klimatklokt hus på 1500 kvadratmeter signerat arkitekt Pontus Lomar. I byggnaden finns modeföretagen Wakakuu och Hellenic Trading samt den välbesökta projektlokalen för området Nya Hovås. Målet var att bygga något utöver det vanliga, ett hus som ger en signal om ambitionsnivån för hela området.

Kodakhuset

Nu har vi startat förvandlingen av Kodakhuset*, som är själva navet i Nya Hovås. Här finns redan idag Ica, Folktandvården, Friskis&Svettis, café, bageri, frisör, sushirestaurang och mycket mer. Nu investerar vi en kvarts miljard i en omfattande om- och tillbyggnad. Hela fastigheten blir 17000 kvadratmeter. Systembolaget och trampolinparken Bounce flyttar in hösten 2017 och här blir också ett antal nya kontor och butiker samt ett parkeringsgarage och nya markparkeringar (totalt 400 p-platser).

*När vi tog över huset 2004 kallades det i folkmun för Kodakhuset, då det en gång var företaget Kodaks svenska högkvarter. Vi döpte käckt om det till Origohuset, ett namn som efter tio år aldrig riktigt anammades. Så nu har vi lyssnat – och låtit huset få tillbaka sitt gamla namn!

Vill du hyra lokal?

Jonatan Larsson

Vill du hyra lokal?

Jonatan Larsson