Jobba hos oss

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås.

Har du erfarenhet av kommersiell förvaltning och är grym på att bygga långsiktiga relationer? Vi söker nästa stjärna till Nya Hovås som Centrumledare, kommersiella fastigheter. 

Om Next Step
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden.

Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, coworking-huset The House, restauranger, mötesplatser, service och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops. Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta – med plats för omkring 7 000 människor.

Nu söker vi en passionerad ledare som vill vidareutveckla det kommersiella i stadsdelen och fortsätta bygga en småskalig blandstad i världsklass.

Om tjänsten
Som kommersiell förvaltare påverkar du beståndets utveckling genom nära samverkan med kunder och kollegor. Du blir ansvarig för ett team som består av teknisk förvaltare, ekonom och hyresgästkoordinator. Tillsammans är ni en viktig del i Next Step Groups utveckling och förvaltning av Nya Hovås hela kommersiella bestånd.

Som centrumledare har du kund och resultatansvar för alla kommersiella fastigheter i Nya Hovås. Du planerar, driver och analyserar budget och prognoser som du rapporterar till styrelsen. Det krävs att du och ditt team har full närvaro i området och är ute hos kunderna för att fortsatt utveckla och driva hela Nya Hovås mot den blandstad i världsklass det är idag. Det handlar om kundvård, events, sälja in och driva området framåt. Självklart driver du uthyrningen, offertskrivning och omförhandlar alla avtal. Du har ett öga för att hitta ”rätt” företag och koncept till rätt plats för att fortsatt göra Nya Hovås till en unik stadsdel. Som hyresgäster finns idag hela handelsmixen med butiker utöver det vanliga.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att förvalta lokaler och destinationsutveckling. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av kommersiell förvaltning samt gärna en del teknisk erfarenhet. Du har framgångsrikt arbetat med att bygga långsiktiga kundrelationer och utvecklat dina hyresgäster. Körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav.

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730 46 31 21 alternativt  john@mrpartner.se. Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här.