Jobba hos oss

Digital Redaktör

VI SÖKER EN DIGITAL REDAKTÖR

Då är detta rätt tjänst för dig! Vi söker en nytänkande ”doer” med känsla för storytelling, form och design. Samtidigt som du är en mästare på digitala kanaler. Du kommer att vara med och utveckla Next Steps marknad- & kommunikationsavdelning med ambition att ligga i digital framkant och sticka ut i den traditionella fastighetsbranschen. Next Step är i en expansiv fas. Vi trivs i en dynamisk arbetsmiljö och lägger stor vikt vid produktivitet och att komma i mål. Den kulturen vill vi att du skriver under på och utvecklar.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten bygger på att du som Digital redaktör planerar, producerar och publicerar målgrupps- & kanalanpassat innehåll som resulterar i ökad kännedom om vårt varumärke. Arbetet inkluderar ansvar för text, film och bild inom Next Steps interna och digitala kanaler. Du kommer att ansvara för publiceringar på bland annat Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, webbplats. Utöver detta arbetar du med kvalitetssäkring och uppföljning.

I arbetsuppgiften ingår framförallt att:

 • Komma med idéer, ta initiativ och vara proaktiv utifrån vad som händer i vår omvärld.
 • Självständigt driva, planera och strukturera arbetet kring våra kommunikationskanaler.
 • Producera och publicera innehåll i form av text, film och bild
 • Skapa målgruppsanpassat innehåll
 • Planera och genomföra varumärksbyggande aktiviteter inom Next Step och våra projekt
 • Säkra att vi har relevant innehåll på rätt plats och vid rätt tid

DIN PROFIL & BAKGRUND

Vi söker dig som faktiskt gjort själv och inte bara kan berätta. Du är en kreativ kommunikatör och van vid att arbeta med digital innovation samt dagens medielandskap. Du är grafiskt säker och behärskar utan problem bild– och filmredigering samt layout. Vidare är du duktig på att hålla ordning & reda i en kreativ miljö och driver ditt arbete med stort självförtroende. Du har naturlig pondus vilket medför att du också kan ta för dig och stå upp för dina idéer samt åsikter. Du är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som trivs i en föränderlig organisation i sann entreprenörsanda.

 • Du har eftergymnasial utbildning inom medieproduktion, webbutveckling, content eller marknadsföring
 • 3 års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter som benämns ovan.
 • Mycket goda och dokumenterade kunskaper av målgruppsanpassat innehållsskapande för tryckta och digitala medier.
 • Goda kunskaper i att producera rörligt material samt målgruppsanpassat innehåll till digitala kanaler.
 • Grundläggande kunskaper i Google Analytics
 • God stilistisk förmåga samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VILL DU VETA MER?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Glöm inte att bifoga någon form av portfolio som visar på dina kunskaper inom grafisk formgivning, bild och rörligt material.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/uCY8pUhpmFZZfia_Vt9sD