Jobba hos oss

Ekonomiassistent

Om Next Step Group
Next Step Group bildades 2004 vilket gör oss till en 15 år ung stadsutvecklare som verkar i Göteborg med omnejd. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt har fått oss att växa i snabb takt. Efter en lyckad start med stadsdelen Nya Hovås har vi tagit våra erfarenheter och nyskapande koncept vidare – först med klimatsmarta bostadsprojektet Wendelstrand i Mölnlycke och nu även i det snabbväxande innovationsklustret GoCo Health Innovation City i Mölndal. Vår arbetsprocess bygger på öppenhet, dialog och delaktighet där vi genom samskapande stadsutveckling skapar attraktiva stadsdelar på oväntade platser.

Om tjänsten & arbetsuppgifter
Till ekonomiteamet på Next Step Group söker vi nu en strukturerad och driven ekonomiassistent. I din roll kommer du att hantera löpande bokföring, administration, fakturering samt liknande uppgifter för flertalet bolag som ingår i koncernen. Du kommer agera spindel i nätet i frågor som rör den löpande administrationen och vara med att bygga rutiner och processer för att stötta organisationen som helhet. Du är behjälplig till CFO samt övriga ekonomikollegor.

Ditt team består i dagsläget av CFO, Controller samt två Redovisningsekonomer – och såklart övriga medarbetare på Next Step Group. Det är en nyskapande koncern i framkant som ständigt är nyfiken på nästa steg och du kommer hälsas välkommen till ett både händelserikt och framåtsträvande bolag. Du kommer bli involverad i flera spännande projekt så beräkna in ett högt tempo med full fart vilket även innebär goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Din profil & bakgrund
Vi söker dig som är strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du tar egna initiativ och kan driva administrationen framåt. Vi ser gärna att du har intresse för ekonomifrågor, har läst någon form ekonomisk utbildning och därefter arbetat minst något år. Erfarenhet av arbete i Fortnox är meriterande.

Att ta ansvar och hålla kontakt med leverantörer och kunder vad gäller ekonomiska ärende ser vi som självklart att du bemästrar. Du ingår i ett team och du blir själv en del av dess utveckling med eget driv och passion för samskapande stadsutveckling.

Övrig information
Next Step Groups kontor är i Nya Hovås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

I dennarekrytering samarbetar Next Step Group med M-R Partner. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730-46 31 21 alt john@mrpartner.se. Skicka in din ansökan direkt till M-R Partner här. Vi träffar kandidater löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.