Jobba hos oss

Erfaren Bostadsutvecklare sökes för att utveckla framtidens bostadsområde i trä

Brinner du för stadsutveckling och vill vara med och utveckla 750 bostäder i trä? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas? Vi söker dig som har erfarenhet av bostadsutveckling och långsiktigt vill bidra till samhällsbyggande hos oss på Next Step.

Om Next Step

Vi skiljer oss från mängden! Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om Wendelstrand

Var går gränsen mellan vardag och tillflykt eller också mellan stadsliv och natur? Wendelstrand växer fram på en unik plats, mitt i solen och invid sjön men ändå så nära till stan. Ett bostadsområde byggt i trä för dig som vill leva i samtiden utan att behöva lämna naturen. Här vill vi utveckla bostadshus med olika upplåtelseformer. Läs mer om projektet här:  https://www.wendelstrand.se/

Om tjänsten

Som bostadsutvecklare är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva fram bostadsprojekt inom Wendelstrand. Detaljplanen väntas vinna laga kraft i början av 2020 och i din uppgift ingår att samordna de olika uppdrag samt arbetsuppgifter som hör till projektet. Vi ser att du och kan bidra till ett innovativt sätt att projektera boende i olika former som går i linje med projektets kvalitetsbok och ryms inom uppsatt budget. Stort fokus är skedet där vi utformar boendena utifrån målgrupp. Du kommer att ha ansvar för projektet från tidigt skede till överlämnande av färdigställt projekt och rapportera till projektchef.

Din profil & bakgrund

Du kommer till ett litet team där alla bidrar med olika kompetenser. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du kommer att arbeta självständigt och har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och har en förmåga att självständigt identifiera nyckelpersoner för att driva projektet framåt. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang.

  • Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.
  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare eller projektutvecklare för bostäder.
  • Du har arbetat med projektutveckling av bostäder i nyproduktion.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start i början av 2020. Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk;
https://app.happo.com/external-application/3TCk4ej2PIUOF_v48MiIDJ