Jobba hos oss

Erfaren Fastighetsutvecklare sökes till Next Step Group för att utveckla framtidens bostadsområden

Brinner du för stadsutveckling och vill vara med och utveckla bostäder i nyproduktion? Vi söker dig som har erfarenhet av projektutveckling och långsiktigt vill bidra till samhällsbyggande.

Om Next Step
Next Step står idag inför en mycket expansiv fas där du har möjlighet att vara med och driva projekt med unika metoder. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Du kommer att arbeta tillsammans med några av världens bästa arkitektbyråer och engagerade samarbetspartners som kollegor. Hos oss arbetar du i faser, snarare än ett dedikerat projekt, vilket gör att du kan få möjligheten att arbeta i flera olika projekt men du kommer inledningsvis ha stort fokus på just utvecklingen av Wendelstrand. Läs mer om projektet här.

Om tjänsten
Som Fastighetsutvecklare för bostäder är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva fram bostadsprojekt inom nyproduktion med fokus på Wendelstrand. Du kommer att ha ansvar för projektets nästa kvarter från tidigt skede till överlämnande byggnation och rapporterar till teamledare.

Vi ser att du på ett innovativt sätt utvecklar boenden i olika former i linje med projektets kvalitetsbok och att detta ryms inom uppsatt budget.

Din profil & bakgrund
Du kommer att ingå i Projektutvecklingsteamet där alla bidrar med olika kompetenser. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du är van vid att arbeta självständigt och att själv driva projektet framåt. Du är resultatorienterad, affärsmässig och har en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang.

/Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.
/Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare eller projektutvecklare för bostäder.
/Du har arbetat med projektutveckling av bostäder i nyproduktion.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Rizvanovic på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mejl till linnea.rizvanovic@nextstep.se.

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Varmt välkommen att skicka in din ansökan här.