Jobba hos oss

Erfaren fastighetsutvecklare sökes för att utveckla GoCo Health Innovation City

Erfaren Fastighetsutvecklare sökes för att utveckla GoCo Health Innovation City

 

Om ägarna – Vectura fastigheter och Next Step

GoCo Health Innovation City ägs i ett JV av två starka ägare, Next Step och Vectura Fastigheter. Vectura Fastigheter är ett helägt bolag inom Investorsfären som har med ett stort engagemang inom hälsosektorn. Vectura grundades 2012 och har idag en vision om att kraftigt växa som bolag samt skapa innovativa fastighetslösningar som förbättrar verksamheter. Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg – Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om GoCo Health Innovation City

Vid AstraZeneca i Mölndal, skapar vi nu verksamhet där vi tillsammans förbättrar världens hälsa. GoCo Health Innovation City möjliggör branschöverskridande samarbeten mellan såväl små och stora bolag som med akademier och offentlig sektor. Allt för att accelerera med fler innovationer. Området finns där redan idag men nu expanderar vi det med ett helt nytt kvarter, som innebär närhet till viktiga partners och andra kluster i en snabbt växande region. Arkitekturen är utmärkande i områdets alla delar och kvarteret kommer att kännetecknas av ett progressivt innehåll. Vi är igång och lägger stor vikt vid att välja ut den allra bästa hyresgästmixen som står redo att flytta in i samband med att vi öppnar vårt första byggnad 2021. Läs mer om projektet här: https://www.goco.se

Om tjänsten

Som Fastighetsutvecklare är din huvudsakliga arbetsuppgift att agera kravställare gentemot konsulter för att driva fram byggprojekt inom GoCo Health Innovation City. Du har således ansvaret för projektet från tidigt skede till överlämnande och kommer att projektleda konsultgrupper. Du är van vid att ha kontakt med myndigheter och att arbeta utifrån uppsatt budget. Området kommer att omfatta 100 000 kvm BTA, allt från kontor, co-working, vård, service, bostäder och hotell. Därför ställs stora krav på affärsmässig förståelse. Du ska på att innovativt sätt projektera samt bygga lokaler och bostäder i olika former som går i linje med vår kvalitetsbok. Du arbetar nära vårt utvecklingsteam på plats och rapporterar till projektets VD.

Din profil & bakgrund

Du kommer till ett litet team där alla bidrar med olika kompetenser. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du kommer att arbeta självständigt och har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt, utveckla relationer och du får med lätthet omgivningen att lyssna. Du är resultatinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att självständigt identifiera nyckelpersoner för att driva projektet framåt. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang.

  • Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.
  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare eller projektutvecklare för fastighetsutveckling.
  • Du har arbetat med projektutveckling av bostäder i nyproduktion.
  • Du har körkort
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start i början av 2020.

Vill du veta mer?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/1xngeW53Qz1WGkhH01khe_