Jobba hos oss

Erfaren Projektutvecklingschef med fokus på genomförande

Vi söker dig som har erfarenhet av projektutveckling och långsiktigt vill bidra till samhällsbyggande.

Om Next Step Group
Next Step Group står idag inför en mycket expansiv fas där du nu har möjlighet att vara en central del i företagets nästa steg. Du kommer att ansvara för att driva projekten framåt med fokus på genomförandefasen och arbeta väldigt nära företagets VD.

Hos oss arbetar du i faser, snarare än ett dedikerat projekt, vilket gör att du kan få möjligheten att arbeta i flera olika projekt men du kommer inledningsvis ha stort fokus på just utvecklingen av Wendelstrand. Läs mer om projektet här: www.wendelstrand.se

Om tjänsten
Som Projektutvecklingschef kommer du att ha huvudsakligt ansvar för projektet, framför allt från programhandling till överlämnade av byggnation, innefattande fullt budget- och personalansvar. Du ingår i styrgruppen och arbetar mycket nära företagets VD. Du kommer att fokusera på genomförandefasen och driva fram bostadsdelen i Wendelstrand. Tjänsten kräver att du på ett affärsmässigt och innovativt sätt utvecklar boenden i olika former enligt projektets uppskatta mål och budget. Du ansvarar för projektutformningen och kan på ett affärsmässigt sätt motivera, leda och driva projektutvecklingen för att nå uppsatta resultatmål. Utöver detta ansvarar du även för framtagning och rapportering av projektkalkyler och prognoser samt medverkande vid framtagning av kostnadskalkyler för bostadsrättsföreningar.

Din profil & bakgrund

Du kommer att ha en central roll i företagets nästa steg och ha en viktig funktion i bolagets uppskalningsskede. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet, där det är avgörande att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt med fokus på genomförande och att få saker gjorda. Du har genomgående hög affärsförståelse och erfarenhet av att framgångsrikt hantera affärsdimensioner i projekt. Du kan påvisa exempel där du varit affärsmässig och fattat kloka strategiska beslut samt startat aktiviteter i rätt riktning till projektets fördel. Du är van vid att arbeta självständigt och att själv driva projektet framåt. Du är skicklig på att prioritera samt plocka ner viktiga frågeställningar och driva vidare. Du gillar struktur, att skapa processer och har en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang.

  • Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet
  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektutvecklare/affärsutvecklare/projektchef eller fastighetschef
  • Du har erfarenhet av bostadsprocessen och har själv varit med och genomfört projekt.
  • Du har arbetat med projektutveckling av bostäder i nyproduktion
  • Du har ledarerfarenhet

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att skicka din ansökan här!