Jobba hos oss

Företagsetablerare till GoCo Health Innovation City

Vi söker efter en person till vårt team som vill vara med och etablera företag inom Life Sciencebranschen. Du har förmåga att förstå företagets behov och knyta samman detta med hur de kan etablera i vårt kluster, där är vi utvecklar en plats med fokus på innovation och hälsa.

 

Företagsetablerare till GoCo Health Innovation City
GoCo Health Innovation City ägs i ett JV av två starka ägare, Next Step och Vectura Fastigheter. Vectura Fastigheter är ett helägt bolag inom Investorsfären med ett stort engagemang inom hälsosektorn. Vectura grundades 2012 och har idag en vision om att kraftigt växa som bolag samt skapa innovativa fastighetslösningar som förbättrar verksamheter.
Next Step är ett stads- och fastighetsutvecklingsbolag baserat i Göteborg med visionen att skapa miljöer där människor känner stolthet, närhet och delaktighet. Bolaget driver idag tre av Göteborgs största stadsutvecklingsprojekt: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. www.nextstep.se

Om GoCo Health Innovation City
Vid AstraZeneca i Mölndal, skapar vi nu verksamhet där vi tillsammans förbättrar världens hälsa. GoCo Health Innovation City möjliggör branschöverskridande samarbeten mellan såväl små och stora bolag som med akademier och offentlig sektor. Allt för att accelerera med fler innovationer. Området finns där redan idag men nu expanderar vi det med ett helt nytt kvarter, som innebär närhet till viktiga partners och andra kluster i en snabbt växande region. Arkitekturen är utmärkande i områdets alla delar och kvarteret kommer att kännetecknas av ett progressivt innehåll. Vi är igång och lägger stor vikt vid att välja ut den allra bästa hyregästmixen som står redo att flytta in i samband med att vi öppnar vårt första byggnad 2021. Läs mer om projektet här: https://www.goco.se

Om tjänsten
Vi söker efter en person till vårt team som vill vara med och etablera företag inom Life Sciencebranschen. Du har förmåga att förstå företagets behov och knyta samman detta med hur de kan etablera i vårt kluster, där är vi utvecklar en plats med fokus på innovation och hälsa. Du har huvudsakligt ansvar för att skapa goda relationer med presumtiva hyresgäster och den kommersiella försäljningen.  Detta genom att prospektera och söka upp tänkbara kunder samt genomföra säljmöten. Du kommer bland annat att hålla i presentationer samt agera representant för projektet vid mässor och event. Du har god erfarenhet av förhandling, avtal och drivs av att komma till avslut. Du arbetar nära projektteamet, servicefunktionerna och rapporterar till projektets VD.

I arbetsuppgiften ingår framförallt att;

  • Initiera och organisera säljmöten med potentiella hyresgäster
  • Skicka offerter
  • Förhandla och skriva avtal
  • Nätverkande vid evenemang

Din profil & bakgrund
Du kommer till ett litet team där alla bidrar med olika kompetenser. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du är ihärdig, självgående och drivs av att själv kunna påverka ditt arbete. Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt, utveckla relationer och du får ofta förtroenden från din omgivning. Du är resultatinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att självständigt identifiera nyckelpersoner för att driva projektet framåt. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang.

  • Du är utbildad mäklare eller har eftergymnasial utbildning inom sälj, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.
  • Du har minst 3 – 5 års erfarenhet av kommersiell försäljning och uthyrning.
  • Du har erfarenhet av hyresjuridik, avtal och CRM-system
  • Du har körkort
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start i början av 2020.

Vill du veta mer?  
Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se
Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/2aPBh079ZlOC8N-VQqXx3X