Jobba hos oss

Vi söker en marknadskoordinator

MARKNADSKOORDINATOR TILL NEXT STEP

Vi söker en ”doer” med fingertoppkänsla att genomföra aktiviteter som skapar storys. Du är vass, effektiv och har en förmåga att skapa synergieffekter mellan projekten. Du kommer att fungera som en servicefunktion inom Next Steps marknad- & kommunikationsavdelning och således arbeta med samtliga av våra stadsutvecklingsprojektprojekt. Next Step är i en expansiv fas och sticker ut i den annars traditionella fastighetsbranschen. Vi trivs i en dynamisk arbetsmiljö och lägger stor vikt vid produktivitet och att komma i mål.
Den kulturen vill vi att du skriver under på och utvecklar.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten bygger på att du som Marknadskoordinator ökar kännedom om vårt varumärke genom samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externt som internt. Du förstår vad som attraherar, är kreativ och inte rädd för att själv genomföra aktiviteter, även de som vi inte testat förut.  Du drivs av att ha en koordinerande roll som ställer krav på att du själv tar action och kommer framåt.

I arbetsuppgiften ingår framförallt att:

  • Aktivera våra stadsutvecklingslokaler och skapa något i våra områden som attraherar
  • Planera och genomföra olika events
  • Producera och publicera innehåll till våra sociala medier samt tryckt material, exempelvis nyhetsbrev, broschyrer och vepor
  • Säkra att vi har relevant innehåll på rätt plats och vid rätt tid

DIN PROFIL & BAKGRUND
Vi söker dig som litar på din egna förmåga och vill få saker gjort. Du är kreativ med en naturlig ”vi-testar-oss-fram-mentalitet” och är inte rädd för att misslyckas. Du är grafiskt säker och har känsla för form och design. Vidare är du duktig på att hålla ordning & reda i en kreativ miljö och driver ditt arbete med stort självförtroende. Du är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som trivs i en föränderlig organisation i sann entreprenörsanda.

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller varumärkesbyggnad.
  • 2 – 3 års erfarenhet av operativt marknadsarbete, utöver praktik.
  • Du har goda kunskaper i Adobeprogrammen gällande bildhantering, Indesign och Photoshop eller motsvarande.
  • God stilistisk förmåga samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start under hösten 2019 enligt överenskommelse.

VILL DU VETA MER?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk; https://app.happo.com/external-application/2Dcx97nASc_diuSsXiCaXF