Jobba hos oss

Vill du vara med och förbättra världens hälsa? Vi söker en Projektchef för GoCo.

PROJEKTCHEF FÖR GOCO.

Vill du vara ansvarig för GoCo, vårt innovationskluster inom hälsa och genomföra ca 100 000 kvadratmeter byggnad? Vi söker dig med god erfarenhet av att driva större projekt i genomförandefasen, med fokus på uthyrning, hög utbyggnadstakt och god projektekonomi. Du har en förmåga att skapa fastighetsvärden och genomföra ägarens vision. Är du en av oss? Ansök senast 14 april 2019.

OM ÄGARNA – VECTURA FASTIGHETER OCH NEXT STEP

GoCo ägs i ett JV av två starka ägare, Next Step och Vectura Fastigheter. Du kommer att arbeta tillsammans Next Steps medarbetare på vårt kontor i Nya Hovås och i vårt Open Lab i GoCo. Vectura Fastigheter är ett helägt bolag inom Investorsfären som har ett stort engagemang inom hälsosektorn. Vectura grundades 2012 och har idag en vision om att kraftigt växa som bolag samt skapa innovativa fastighetslösningar som förbättrar verksamheter. Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

OM GOCO

Vid AstraZeneca i Mölndal, skapar vi nu verksamhet där vi tillsammans förbättrar världens hälsa. GoCo möjliggör branschöverskridande samarbeten mellan små och stora bolag, där akademi möts för att accelerera innovation. Området finns där redan idag men nu expanderar vi det med ett helt nytt kvarter, som innebär närhet till viktiga partners och andra kluster i en snabbt växande region. Arkitekturen är utmärkande i områdets alla delar och kvarteret kommer att kännetecknas av ett progressivt innehåll. Vi är igång och lägger stor vikt vid att välja ut den allra bästa hyregästmixen som står redo att flytta in i samband med att vi öppnar vårt första byggnad 2021. Läs mer om projektet här: https://www.goco.se

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Som Projektchef är din huvudsakliga arbetsuppgift att genomföra GoCos vision. Detaljplanen väntas vinna laga kraft under sommaren 2019 och din uppgift är att genomföra projektet. Stadsutvecklingsprojektets första kvarter ska byggstartas och spaden ska inom kort sättas i marken.

Ditt ansvar är initialt att hyra ut och byggstarta projektets första byggnad som kommer att vara mellan 10 000 – 20 000 BTA. Du är därför van att driva större fastighetsprojekt med stort kundfokus. Du besitter kunskap inom fastighetsutveckling och förstår hur du skapar en attraktiv fastighetsaffär. Du är operativt lagd samt drivs att driva projekt från ax till limpa och att tillsammans med ditt team utveckla Goco.

DIN PROFIL & BAKGRUND

Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och har en förmåga att identifiera nyckelpersoner för att uppnå resultat. Du agerar med självförtroende som en högt trovärdig representant för projektet, även i ovana situationer och får med lätthet omgivningen att lyssna. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang samt tro på din vision.

  • Du brinner för uthyrningsprocessen och har en erfarenhet att förhandla större hyresavtal
  • Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.
  • Du har flera års erfarenhet av att leda fastighetsprojekt i befattningar som projektchef eller projektutvecklare.
  • Erfarenhet av att självständigt driva projekt.
  • Erfarenhet av upphandling rörande konsulttjänster och entreprenader
  • Goda kunskaper om byggprocessen, dess regelverk samt nyckelaktiviteterna i de olika faserna

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VILL DU VETA MER?

Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom följande länk;
https://app.happo.com/external-application/1L2N_lIAOEQGF-5_oms8Yh