Jobba hos oss

Projektledare i tidiga skeden till Next Step

Projektledare i tidiga skeden till Next Step
Är du en stjärna på kommunikation med stort driv och med förmågan att skapa ett arbetssätt för att nå högt uppsatta mål? Just nu har Next Step Group flera spännande projekt på gång i tidiga utvecklingsskeden. Nu förstärker vi teamet som jobbar med projekt från tidig vision till genomförande.

Om Next Step
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg – Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step Group skapar attraktiva stadsmiljöer på oväntade platser och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om tjänsten
Som projektledare i tidiga skeden har du en nyckelroll med ansvar för att leda olika processer i tidiga skeden, såsom analysarbete inför markförvärv, förstudier, markanvisningar, dialogprocesser och visionsarbete. Målet är att uppnå samsyn i tidigt skede mellan samhällets önskemål och Next Steps vision vilket är nyckeln till Next Steps framgångar – där vi arbetar efter en dialogprocess som vi kallar för samskapande stadsutveckling.

/Du skapar förutsättningar och lägger grunden för en lyckad byggprocess och kommer vara en nyckelperson i såväl befintliga och pågående stadsutvecklingsprojekt som i utvecklingen av våra nya.
/Du jobbar med förberedande och upprättande av nya detaljplaner, såväl traditionella som exploatörsdrivna.
/Du arbetar fram budget för tidiga skeden och ansvarar för upphandling av konsulter i syfte att nå uppsatta mål så att processerna blir så smidiga som möjligt.
/Du skapar och bibehåller goda relationer med kommuner, myndigheter, arkitekter, tekniska konsulter och samarbetspartners.

Din profil och bakgrund
Som person har du ett stort driv och förmågan att skapa ett arbetssätt för att nå högt uppsatta mål. Du har stort mod och trivs med att utmanas i att tänka nytt och ser hellre lösningar än problem. Med en naturlig fallenhet för att skapa och förvalta långsiktiga relationer är du skicklig på att komma till avslut och ”knyta ihop säcken”. Som person är du flexibel och du har lätt för att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du har god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift.

/Högskoleutbildning samt erfarenhet av projektledning inom samhällsplanering, stadsbyggnad och/eller gestaltning.
/Kunskap om detaljplaner och översiktsplaner.
/Gärna erfarenhet av fastighetsbildning och förvärvsprocesser men ej ett krav.
/Intresserad av designmetodik som verktyg i produktutvecklingsprocesser.

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner. Sök tjänsten direkt hos M.R. Partner här.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Marc Magnusson på 0707-972718 alt marc@mrpartner.se. Vi träffar kandidater i början av Augusti så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.