Jobba hos oss

Projektledare som brinner för stadsutveckling

Vill du vara med och utveckla helt nya stadsdelar från start? Drivs du av tanken på att vara med och förbättra samhällsbyggandet långsiktigt? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo som genomsyras av en stark vilja att lyckas? Har du dessutom erfarenhet av projektutveckling inom bygg och fastigheter – ja då kan du vara precis den vi letar efter! 

Om tjänsten
På Next Step Group får du möjlighet att påverka och driva projekt på ett unikt tillvägagångssätt, med snabba beslut och korta beslutsvägar. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med några av världens bästa arkitektbyråer, i kanske Sveriges nu mest spännande bostadsprojekt Wendelstrand.

Nu söker vi en ny projektledarkollega, som har erfarenhet inom bygg och fastighet och vill arbeta brett med stadsutveckling. Du kommer att jobba i flera olika projekt men ha stort fokus på just utvecklingen av Wendelstrand. Som projektledare i ett så stort projekt kommer arbetet innefatta allt från vägar, VA och småhus till flerbostadshus, mobilitetshus och skolor. Självklart i samverkan med kollegor och konsulter som är specialister inom sina områden.

Mer info om projektet Wendelstrand hittar du här.

Din profil & bakgrund
Du är en resultatinriktad team player som kommer att ingå i ett team där alla bidrar med olika kompetenser och erfarenheter. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Men du behöver såklart ha koll på hur utförandefas och projektering fungerar, både ur byggperspektiv och byggherreperspektiv, och ha erfarenhet av att driva liknande projekt. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka ditt arbete, och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har lätt för att kommunicera, både internt och externt. Dessutom ser vi gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, eller har skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.

Värt att veta
Next Step sitter i väldigt trevliga lokaler i Nya Hovås. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M-R Partner. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730463121 alternativt john@mrpartner.se.

Vi träffar kandidater löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansök direkt hos M.R. Partner här.

Om Next Step Group
Next Step Group bildades 2004 vilket gör oss till en 15 år ung stadsutvecklare som verkar i Göteborg med omnejd. Vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt har fått oss att växa i snabb takt. Efter en lyckad start med stadsdelen Nya Hovås har vi tagit våra erfarenheter och nyskapande koncept vidare – först med klimatsmarta bostadsprojektet Wendelstrand i Mölnlycke och även i det snabbväxande innovationsklustret GoCo Health Innovation City i Mölndal. Vår arbetsprocess bygger på öppenhet, dialog och delaktighet där vi genom samskapande stadsutveckling skapar attraktiva stadsdelar på oväntade platser.