Jobba hos oss

Redovisningsekonom med fokus på kommersiell förvaltning sökes till Nya Hovås

Nya Hovås växer och Next Step utvecklar stadsdelen för fullt. Nu söker vi dig som är ekonom och har erfarenhet från fastighetsbranschen.

OM NEXT STEP
Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg – Nya Hovås, Trästaden Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Med visionen om ”en småskalig blandstad i världsklass” ville vi kombinera det bästa av två världar. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda genom att skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, restauranger, mötesplatser, service, coworking-huset The House och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.
En stor del av vår framgång bygger på samskapande med passionerade människor och nu söker vi dig som tillsammans med teamet i Nya Hovås vill fortsätta utveckla en levande stadsdel i världsklass.

OM TJÄNSTEN / ARBETSUPPGIFTER
Som Redovisningsekonom är du en del av team Nya Hovås med ansvar för Nya Hovås fastighetsekonomi. Du är van vid att själv driva ditt arbete framåt och arbeta mot korta deadlines. Med ansvar för löpande bokföring, avisering, projektuppföljning, skatt och moms samt kvartalsuppföljningar tar du fram och presenterar kvartalsvisa styrelserapporter. Årsvis arbetar du även med bokslut, årsredovisningar samt deklarationer.

DIN PROFIL / BAKGRUND
Som person är du strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du är inte rädd för att ta ansvar och förlitar dig på dina egna beslut som fattas i ditt dagliga arbete. Du agerar med självförtroende som en trovärdig representant för projektet, även i ovana situationer. Vidare är du pedagogisk och du har en mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du är duktig på att sprida engagemang.

ÖVRIG INFORMATON
Tjänsten är ett föräldravikariat helst från 1 november till och med 31 mars med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Vi ser att du startar så snart som möjligt för att få en gedigen introduktion av nuvarande redovisningsekonom.

VILL DU VETA MER?
Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till linnea.olsson@nextstep.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan genom vår portal senast 12 oktober 2022.

Till ansökan!