Jobba hos oss

Senior Digital Kommunikatör till Next Step

Senior Digital Kommunikatör till Next Step
Brinner du för digital kommunikation med ett skarpt öga för text på engelska såväl som svenska med ambitionen att alltid ligga i digital framkant? Då är det kanske dig vi letar efter!

Om Next Step Group
Stadsutvecklaren Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg – Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City.

Next Step Group är initiativtagare till Nya Hovås som på kort tid utvecklats till en levande stadsdel i världsklass. Genom samskapande stadsutveckling skapar vi attraktiva stadsdelar på oväntade platser och med tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt expanderar vi nu i snabb takt.

Vid AstraZeneca i Mölndal utvecklas Life Science-stadsdelen GoCo Health Innovation City och i höst startar genomförandefasen av Wendelstrand i Mölnlycke – ett helt unikt och hållbart bostadsprojekt med fokus på träbyggnation.

Om tjänsten
Marknadsavdelningen växer och nu söker vi en erfaren Digital Kommunikatör med vass penna och som vill driva det redaktionella nyhets- och publiceringsflödet i våra egna kanaler.

Som Senior Digital Kommunikatör arbetar du proaktivt med ansvar för att den löpande digitala kommunikationen blir planerad, producerad och levererad i nära dialog med berörda projektorganisationer och marknadsteam.

Du kommer att vara med och utveckla marknads– och kommunikationsavdelningen med ambition att ligga i digital framkant och skapa innehåll som sticker ut i den traditionella fastighetsbranschen.

Om dig
Vi söker dig med lång erfarenhet av kvalitativt och kreativt kommunikationsarbete med goda resultat.

Vidare är du duktig på att hålla ordning och reda i en kreativ miljö och driver ditt arbete med stort självförtroende. Du är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som trivs i en föränderlig organisation i sann entreprenörsanda. Du har modet och självsäkerheten att våga komma med idéer och testa nytt.

Du är en skicklig skribent och är lika självsäker på svenska som engelska. Vi ser gärna att du har akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärdig marknads- och kommunikationsutbildning. Förmodligen har du erfarenhet från reklam-, PR- eller inhousebyrå med vana att skapa kvalitativt innehåll med korta deadlines.

Kvalifikationer:
/Fem års erfarenhet av kvalitativt kommunikationsarbete i kommersiell organisation

/Akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärdig marknads- och kommunikationsutbildning.

/Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift där du självgående skriver redaktionella texter med hög kvalitet.

/God mediekunskap med gedigen erfarenhet av text, bild och layout för att självgående producera innehåll för egna kanaler som hemsidor, sociala medier och nyhetsbrev.

/Har god erfarenhet av CMS-verktyg och digitala plattformar med stora vana att producera och följa upp innehåll och intressenter via nyhetsbrev och epost-utskick.

/Krav: WordPress, Mailchimp, Photoshop, InDesign

För rätt person erbjuder vi ett spännande jobb med unika projekt och med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du ingår i Next Step Groups marknads- och kommunikationsavdelning och rapporterar till marknadschef.

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Skicka in din ansökan till M.R. Partner här. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730-463121 alt john@mrpartner.se.

Vi ser fram emot din ansökan.