Jobba hos oss

Studio Host till The House i Nya Hovås

Studio Host till The House i Nya Hovås

Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö och är en stjärna på service?
Nu söker vi en Studio Host som älskar att sprida positiv energi till medlemmarna på The House i Nya Hovås.

Om The House
The House är samlingsplatsen och kontorshotellet för entreprenörer och företagare i Nya Hovås. Många startar sin resa här för att sedan växa vidare till sina egna lokaler i stadsdelen. The House – som ägs och drivs av Next Step Group – erbjuder en inspirerande kontorsmiljö med personlig service och relaterade tjänster.

Läs mer om The House

Om Next Step Group
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om tjänsten
Som Studio Host på The House är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att välkomna besökare samt säkerställa att de upplever service i världsklass. Du verkar för att skapa ambassadörskap hos våra hyresgäster genom personligt bemötande, positiv energi och med attityden att problem är till för att lösas. Vidare planerar och genomför du självständigt aktiviteter för att skapa delaktighet och engagemang på platsen.

Du kommer ha ett stort operativt ansvar för hela kontoret och dess framdrift. Du har löpande kontakt med våra leverantörer och samarbetspartner för att säkerställa kvalitet, utförande och nöjda kunder. Genom din kommunikativa förmåga säkerställer du att nya och befintliga hyresgäster känner sig trygga med The House kontorsrutiner och erbjudande.

Din profil och bakgrund
Vi tror att du som vår nästa stjärna har en bakgrund inom service och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en bakgrund som receptionist eller inom hotellbranschen. Viktigast för oss är dock din attityd att hela tiden vilja förbättra produkten och leverera hög service till The House medlemmar.

För att lyckas i rollen krävs att du är professionell och har integritet. Vidare är det viktigt att du är strukturerad för att säkerställa den operativa driften av kontorshotellet. Men viktigast av allt är att du har nära till skratt och den där ovärderliga känslan för förstklassig service.

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig Marc Magnusson på 0707972718 alternativt marc@mrpartner.se. Vi träffar kandidater löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan: Careers.mrpartner.se.