Uthyrning

Etablera din verksamhet i Nya Hovås

Nya Hovås är både en uppskattad stadsdel att bo i och en dynamisk plats för den som driver företag. Det ligger i vårt DNA att stötta små och stora företag genom att skapa attraktiva lokaler för olika verksamheter. Omkring 1 200 personer har sin arbetsplats i Nya Hovås. Till butiksverksamheterna handplockar vi aktörer som bidrar till den unika blandningen och som har något speciellt att erbjuda besökarna. De utvalda företagen får hjälp med utveckling och affärskoncept, inredning och marknadsstöd i olika former. Detsamma gäller även för våra restaurangägare.

Vårt mål är att hitta drivna entreprenörer som vill vara med och skapa en helt ny stadsdel med ett levande centrum. Nya Hovås är en dynamisk plats för den som driver företag, du får ett fantastiskt nätverk av cirka 200 företag. För dig som vill etablera din verksamhet här skapar vi attraktiva och unika lokaler för olika sorters verksamheter. Vi kan erbjuda allt ifrån små butikslokaler, flexibla arbetsplatser i co-workingmiljö med olika servicenivåer, till mer anpassade arbetsplatser och större lokaler.

Till år 2021 beräknas vår nya kontorsbyggnad Nodi vara inflyttningsklar. Nodi, som ritats av White Arkitekter, byggs i trä och kommer stå för en helt unik miljö och atmosfär med bland annat en gemensam takterrass. Nodi kommer att bli signaturbyggnad och det första man ser i Nya Hovås. Vi kan även erbjuda andra former av lokaler. Hör gärna av dig med dina tankar och behov så tar vi nästa steg tillsammans.

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i Nya Hovås? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifterna här.

Vill du hyra lokal?

Jonatan Larsson

Vill du hyra lokal?

Jonatan Larsson