Projekt

Link40

Link40 är namnet på den framtida logistikhub som Next Step Group utvecklar ihop med Balder vid Bårhultsmotet i Härryda Kommun. På en yta av cirka 45 hektar, eller cirka 80 fotbollsplaner, ska vi skapa en arena för smart godshantering, samverkan och framtidens logistiklösningar. Den sammanlagda lokalytan är över 200 000 kvm BTA.

Läs mer

Wendelstrand

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. En hållbar stadsdel för dig som vill leva i samtiden, utan att lämna naturen. Det nedlagda stenbrotten omvandlas till 1000 bostäder, samt det gemensamma landmärket Lakehouse med restaurang, coworking-kontor och gym. Intill det angränsande naturreservatet planeras nu områdets skola, förskola och ett mobilitetshus med laddstationer och smart service med Göteborg bara 15 min bort. Tillsammans ger vi liv åt en helt ny stadsdel. 1000 hållbara hem, byggda och drivna av naturen omkring.

Läs mer

GoCo Health Innovation City

Göteborgsregionen ligger i frontlinjen inom life science. Genom att skapa en helt ny stadsdel bidrar vi till att ytterligare stärka positionerna. Med innovativa miljöer och inspirerande mötesplatser för hälsoforskning ska GoCo Health Innovation City locka forskare, entreprenörer och talanger från hela världen.

Läs mer

Nya Hovås

Nya Hovås är projektet som verkligen satte oss på kartan. Med hjälp av korta beslutsprocesser, medborgardialog och lyhördhet har Nya Hovås blivit en blandstad i världsklass - och ett riktmärke för ett nytt sätt att skapa levande stadsdelar från ax till limpa. Detta är vi väldigt stolta över.

Läs mer

The House

The House är ett kreativt Co-Workingkontor i Nya Hovås. På The House finns utrymme för små och stora entreprenörer, för frilansare, volontärer och eldsjälar, för kreatörer och visionärer. Här ges plats för lika mycket inspiration som funktion.

Läs mer