Projekt

Wendelstrand

Wendelstrand är ett helt nytt bostadsområde i Mölnlycke med 750 bostäder och ett Lakehouse. Det blir en egen stadsdel i vackert och klimatsmart trä.

Läs mer

GoCo

Vid AstraZeneca i Mölndal, växer det fram ett innovationskluster inom hälsa. Här bygger vi en ny stadsdel som ska locka forskare, entreprenörer och lovande talanger från hela världen.

Läs mer

Nya Hovås

Med hjälp av korta beslutsprocesser, medborgardialog och lyhördhet har Nya Hovås växt upp och blivit en levande stadsdel och en spännande besöksdestination. En blandstad i världsklass, helt enkelt.

Läs mer

The House

The House är ett kreativt Co-Workingkontor i Nya Hovås. På The House finns utrymme för små och stora entreprenörer, för frilansare, volontärer och eldsjälar, för kreatörer och visionärer. Här ges plats för lika mycket inspiration som funktion.

Läs mer

Spektrum

Spektrum är en levande kunskapsgalleria i Nya Hovås med unik arkitektur. I byggnaden finns skolan Fenestra Nya Hovås, Small Shops-butiker och kontor.

Läs mer

Small Shops

Nya Hovås Small Shops är ett unikt butikskoncept med utvalda butiker och restauranger.

Läs mer

Kodakhuset

Byggnaden var en gång Kodaks svenska högkvarter, därav namnet. Idag har vi investerat en kvarts miljard i en omfattande om och tillbyggnad av fastigheten Idag hittar allt från kontor, butiker och restauranger här.

Läs mer